Skala 1:300000

Med hjälp av E-tjänsten kan du söka fram och köpa ett utdrag ur Kalmar kommuns baskarta. När du har betalat din beställning skickar vi ditt utvalda kartutdrag till den e-postadress som du har angivit.

Dina uppgifter lagras temporärt och används enbart för att skapa och skicka utdrag ur Kalmar kommuns baskarta. Varje år rensas databasen och dina uppgifter tas bort.

Kalmar kommun
Organisationsnummer: 21 20 00 - 0746
Telefon: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 04 29
sam.byggnadskontoret@kalmar.se

Du kan ladda ner ett exempel på kartutdrag

Lager som visas på ett kartutdrag är: byggnader, el, fastigheter, järnväg, markanvändning, markdetaljer, teknisk anläggning, tele, vatten, vegetation och vägar.

Via denna e-tjänst kan du endast köpa ett utdrag ur Kalmar kommuns baskarta. Priset för ett kartutdrag är 592,00 kr.

För nybyggnadskartor och mer information hänvisar vi dig till Kalmar kommuns hemsida, Beställa nybyggnadskarta.

Steg 1 av 3
Steg 2 av 3
Steg 3 av 3
Beskrivning Pris
Kartutdrag från basen, leverans via epost
Exklusive moms 592,00 kr
Moms 0% 0,00 kr
Att betala 592,00 kr
Betalning sker via PayEx.
 • Steg ett – välj önskat område
  Börja med att markera ut önskat område på kartan, genom att klicka på knappen ”Markera område”. Välj sedan orientering, skala och storlek. Det vanligaste kartutdraget är i stående format, med skala 1:500 och i A4 storlek.
 • Steg två - fyll i dina uppgifter
  Fyll i dina uppgifter i fälten. Observera att samtliga fält är obligatoriska.
 • Steg tre – betala din beställning
  Betala din beställning. Betalning sker via PayEx. Stäng inte av webbläsaren när du genomför betalningen.
 • Steg fyra – vänta på bekräftelsen
  Vänta tills du får en bekräftelse på att betalningen är klar. På denna sida ser du bland annat ditt ordernummer. Ditt utvalda kartutdrag skickas inom ett par minuter efter betalningen.

Om du får problem med tjänsten eller om du har mer frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0480- 45 00 00. Du kan även skicka e-post till sam.byggnadskontoret@kalmar.se.

Efter betalningen tar det bara ett par minuter innan kartutdraget skickas. Hör av dig om du inte har fått ditt kartutdrag levererat.

Ibland innehåller kartan fel, rapportera gärna dessa till oss så att vi kan uppdatera kartan. Om du redan har beställt ett utdrag och har fått en felaktig karta, kontakta oss så hjälper vi dig.